Lifting straps

Wil jij je spieren effectiever trainen? Overweeg dan lifting straps te gebruiken tijdens je oefeningen zoals pull-ups en deadlifts. Met de straps heb je een betere grip, waardoor je meer gewicht kunt tillen en je kracht toeneemt. Daarnaast bieden lifting straps extra ondersteuning en stabiliteit tijdens zware lifts en oefeningen die je gripkracht maximaal belasten.

Bij ReyFit Sports hebben we een assortiment aan lifting straps die speciaal zijn ontworpen om je training te verbeteren.

Verstelbare straps voor universele pasvorm

Onze lifting straps zijn ontworpen met het oog op comfort en prestaties. Ze zijn verstelbaar, waardoor ze een universele pasvorm hebben die geschikt is voor iedereen, ongeacht de handgrootte. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over het vinden van de juiste maat - onze straps passen zich aan jou aan, zodat je je volledig kunt concentreren op je training.

Het gebruik van lifting straps zorgt voor een betere verdeling van het gewicht over je handen en polsen, waardoor je in staat bent om zwaardere gewichten te tillen of meer herhalingen uit te voeren zonder je grip te verliezen. Dit is vooral handig als je merkt dat je gripkracht een beperkende factor wordt bij het tillen van zwaardere gewichten.

 

Hoogwaardige materialen voor langdurige prestaties

Bij ReyFit Sports leveren we producten van de hoogste kwaliteit en onze lifting straps zijn daar geen uitzondering op. Ze zijn gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen intensief gebruik. Of je nu regelmatig zware gewichten tilt of net begint met halterstangen liften, onze straps zijn ontworpen om lang mee te gaan en je te ondersteunen bij elke lift.

Het gebruik van hoogwaardige materialen betekent ook dat onze lifting straps comfortabel zijn om te dragen, zelfs tijdens lange trainingssessies. Je zult geen last hebben van schuren of irritatie, zodat je je volledig kunt concentreren op het verbeteren van je prestaties in de sportschool.

Hoe gebruik je lifting straps voor optimale ondersteuning?

Het gebruik van lifting straps is eenvoudig maar effectief. Deze fitness straps, gemaakt van stevig katoen, hebben een uniek ontwerp dat een optimale grip biedt tijdens zware lifts. Aan één uiteinde van de strap bevindt zich een kleine opening, waar je je hand doorheen steekt. Vervolgens trek je aan de lus om de strap strak om je hand te laten zitten.

Met het extra lange gedeelte van de lifting strap aan de kant van je duim, wikkel je deze om een dumbbell, barbell of andere stang. Door opnieuw aan de lus te trekken, kun je de strap gemakkelijk strakker maken, waardoor je een stevige grip hebt tijdens je trainingssessies. Met deze simpele techniek maximaliseer je de ondersteuning en stabiliteit, zodat je je kunt concentreren op het tillen van zwaardere gewichten.

 

Koop je lifting straps bij ons en profiteer van geweldige voordelen!

Bij ons is het kopen van lifting straps een eenvoudige en voordelige keuze. Geniet van gratis verzending bij bestellingen vanaf 75 euro, en als je voor 17.00 uur bestelt, wordt je bestelling nog dezelfde dag verzonden. Maar dat is nog niet alles! Naast lifting straps bieden we ook een breed assortiment aan andere fitnessaccessoires, zoals wrist wraps, lifting belt en dip belt. Zo kun je bij ons alles vinden wat je nodig hebt om je training met succes te starten.