Verzending

Bestellen bij ReyFit Sports is snel, eenvoudig, gratis en veilig!

Je bestelling wordt verzonden met PostNL/DHL. 

Levertijden
NL Voor 17:00 besteld, de zelfde dag verzonden.
BE 1-2 werkdagen
DE 1-2 werkdagen

 

Bezorgkosten Gratis vanaf
NL €3,95 €50,-
BE  4,95 € 50,-
DE € 5,95 € 50,-

 

Wat doet de vervoerder als de klant niet thuis is bij bezorging?

Wanneer je op het moment van bezorging niet thuis bent wordt je pakket afgeleverd bij een postkantoor bij jou in de buurt. De postbezorger laat een briefje achter in je brievenbus waarop staat bij welk postkantoor je het pakket kunt ophalen, je kunt de locatie ook zien op je Track & Trace pagina. 

Ontvangt de klant een track & trace code?
Je ontvangt altijd een track & trace bij uw bestelling. Deze ontvang je per e-mail zodra het pakket is aangenomen bij de pakketdienst.

Feestdagen
Tijdens de feestdagen kan het zijn dat jouw pakketje vertraging heeft. Door de drukte bij de pakketdiensten kunnen we levering van de volgende dag in huis niet garanderen. Wij werken momenteel samen met PostNL om jouw bestelling zo snel mogelijk te leveren. Het kan zijn dat de PostNL/DHL tracker aangeeft dat ze het pakket nog niet hebben ontvangen, de reden hiervoor kan dus zijn dat het erg druk is bij PostNL/DHL. Het kan daarom iets langer duren. Onze excuses voor het ongemak

Contact
Als u vragen heeft over ons verzendbeleid of de status van uw bestelling, neem dan gerust contact op met onze klantenservice via info@reyfitsports.nl. Wij staan klaar om u te helpen.