Retourbeleid

Bij ReyFit Sports streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Als je niet tevreden bent met je aankoop, accepteren wij graag retourzendingen binnen een termijn van 14 dagen vanaf de verzenddatum. Hieronder vindt je de richtlijnen voor het retourneren van producten aan ReyFit Sports:

Stappenplan retourneren

 1. Meld het artikel retour
  Toch niet helemaal tevreden met je artikel, meld je pakket aan als retour in je account en ontvang per e-mail jouw retourlabel. 
 2. Lever je pakketje in
  Print het retourlabel, plak die op de doos en breng je pakket naar het dichtstbijzijnde pakketpunt. Voeg het retourformulier toe aan jou pakket en vul deze volledig in.
 3. Volg je retour
  Je kunt je retourzending altijd volgen in je account. Je krijgt ook een mailtje als de retour is verwerkt.
 4. Wij betalen je terug
  Zodra we je retourzending hebben ontvangen en geïnspecteerd, zullen we overgaan tot de verwerking van je terugbetaling. Dit duurt 1-3 werkdagen. De terugbetaling zal worden uitgevoerd via de oorspronkelijke betaalmethode die is gebruikt voor de aankoop.

Beschadigd of verkeerd product ontvangen?

Onze excuses voor het ontvangen van een beschadigd of verkeerd product. Wij begrijpen hoe frustrerend dit kan zijn en we gaan dit zo snel mogelijk proberen op te lossen.

Als je van mening bent dat je een verkeerd of beschadigd product hebt ontvangen, neem dan contact met ons op. Graag willen wij van je weten wat er verkeerd is zodat we je verder kunnen helpen. Je ontvangt van ons dan een vervangend product. 

Artikel niet ontvangen?

Heb je het bestelde artikel niet ontvangen? Allereerst onze excuses voor het feit dat je het artikel niet ontvangen hebt. Dit komt niet veel voor en we willen dit dan ook zo snel mogelijk voor je oplossen!

Om restitutie of een vervangend product te ontvangen acht je ons binnen 21 dagen na ontvangst van de e-mail met verzendbevestiging te laten weten dat je het artikel niet ontvangen hebt. 

Klantenservice:
Als je nog vragen hebt over ons retourbeleid of hulp nodig hebt bij het retourneren van een product, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.